Λειτουργία Τμημάτων του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης Αποφοίτων των Φάσεων A΄, Β΄ και Γ? του ?Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας? των ΕΠΑ.Λ.

Τα ανωτέρω τμήματα θα λειτουργήσουν το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 7-9-2020 έως Τρίτη 15-9-2020 για τις ειδικότητες «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων», «Κομμωτικής Τέχνης», «Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού», «Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ», «Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων», «Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών», «Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών», «Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών».

Το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης έχει διάρκεια 35 ωρών και διδάσκεται 5 διδακτικές ώρες για 7 ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι: Α) Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιείται η διδασκαλία κάποιων ωρών με ευθύνη του επιμορφωτή ή της σχολικής μονάδας ή λόγω επίσημων αργιών, οι διδακτικές ώρες αναπληρώνονται μέχρι την ολοκλήρωση της συνολικής διάρκειας του προγράμματος. Β) Σε περίπτωση που σε ένα τμήμα διακόψουν όλοι οι συμμετέχοντες απόφοιτοι πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος εγγράφως ή μία ημέρα δεν συμμετέχει κανείς, το τμήμα διακόπτει τη λειτουργία του.

   ΣΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΠΥΛΗΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ

1.   1ο ΕΠΑΛ ΠΥΛΗΣ Π.Π.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ : ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ

           ΕΠΟΠΤΗΣ: ΚΑΡΑΚΑΝΤΑ ΕΛΕΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΠΑΛ                         

           ΕΚΠ/ΚΟΣ ? ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΗΣ: ΛΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2.  1ο ΕΠΑΛ ΠΥΛΗΣ Π.Π.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ : ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

           ΕΠΟΠΤΗΣ: ΚΑΡΑΚΑΝΤΑ ΕΛΕΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΠΑΛ                             

           ΕΚΠ/ΚΟΣ ? ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΗΣ: ΣΙΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑ